ajaxLoader

Asusteet, Hanskat & Käsineet

Tietoja Lasten Ja Taaperoiden Hanskoista Ja Lapasista

Annetaanko He Edelleen Lasten Pitää Lumipalloa Tauon Aikana? Toivomme Niin - Se On Loppujen Lopuksi Perinne, Ja Suuri Osa Siitä On Noiden Käsineiden Saaminen Jään Ja Lumen Paksuun Sekaan. Joten Jos He Tekevät Niin, On Melko Tärkeää, Että Varustat Lapsesi Varusteilla, Jotka Tekevät Parhaansa Suojellakseen Häntä Leikkikentällä. Ja Ei, Emme Puhu Jonkinlaisesta Radikaalista Lumipallosuojasta – Vaikka Se Olisikin Uskomatonta – Olemme Enemmän Huolissamme Sormien Pitämisestä Lämpiminä. Yllä Olevat Ensiluokkaiset Talvikäsineet Ja -Kintaset? Täydellinen Lumipallotaisteluihin Ja Moneen Muuhun.

Asia On, Että Lapaset Ja Hanskat Ovat Välttämättömiä Upeiden Lumipallojen Muodostamisessa, Puhumattakaan Lumiesteiden Rakentamiskyvyn Tai Lumiukkojen Parantamisesta. Vartijoita. Puhumme Tässä Nuorista Pojista Ja Tytöistä, Jopa Taaperoista, Joilla On Pienet Sormet – Mininumerot Ovat Hirveän Herkkiä Elementeille, Ja Kun Talvisäät Alkavat Hellittää, Peitossa Pysyminen On Ehdottoman Välttämätöntä.

Odotetaan. Jotain Lämpöä? Ehkä Laadukas Vedeneristys? Entäpä Nämä Kaksi Uskomatonta Ominaisuutta, Jotka Toimivat Rinnakkain Kuin Jonkinlainen Uskomaton Kaksikko? Parhaat Lasten Käsineet Ovat Lämpimiä, Vedenpitäviä Ja Visuaalisesti Houkuttelevia – Juuri Sitä, Mitä Voit Odottaa Yllä Olevista Valinnoista. Valmista Lapset Kaikkeen, Ja Voit Valmistaa Jopa Todella Pienet: Myös Taaperokäsineet Ovat Mukana. Tämä Tarkoittaa, Että Kaikkia Voidaan Suojella, Ja Jopa 2-Vuotiaat Voivat Päästä Lumipallohyvyydestä.